2010. október 20., szerda

Játék



Elérkezett a 100. bejegyzés, ezért játékot hirdetek. Már a blog 1 éves szülinapján terveztem hasonlót, de akkor nem sikerült felkészülnöm rá. Most kész vagyok öt nagylány táskával, ami többeteknek is tetszett. A nyertes ezekből választhat egyet. A játékot egy kis közvélemény-kutatással szeretném összekötni. Kíváncsi vagyok, hogy nektek mi tetszik legjobban a blogon szereplő kreálmányaim közül.

Játék feltételei:
2010. október 25-e éjfélig írj megjegyzést ehhez a bejegyzéshez, amiben megírod, hogy melyik -a blogban szereplő- alkotásom tetszik neked a legjobban. (Nem arra vagyok kíváncsi, hogy az öt táska közül melyik a kedvenced, hanem, hogy az eddigi összes varrományom, horgolmányom közül mi tetszik legjobban.) A nyertes abból az öt táskából választhat egyet, ami ebben a bejegyzésben szerepel. Sorsolás okt. 26-án. Ebben a játékban családtagok és barátok is részt vehetnek, természetesen a sorsolásnál mindenki egyenlő esélyekkel indul.
Hajrá!


51 megjegyzés:

Tímel írta...

Három kedvencem is van :)
Esküvői szütyő,rózsaszín cipzár táska és a pillangós kislány hátizsák.
Amennyiben akkora mázlista lennék, hogy nyerek ...szívem rózsaszínre kötelez :)

e-dit írta...

A magam részéről a horgolt sapikat favorizálom.

Mtunde írta...

Fodros hátú szoknya. Akkora ötlet! És annyira helyesek!

Kisnyul / Andi írta...

Szia! Én a horgolmányaid miatt lettem a követőd! Kezdő lévén nagyon örülök, hogy leírásokat is közölsz a blogodon. A Te leírásod alapján készítettem életemben először horgolt sapkát, ezúton is köszönet érte. A kedvencem: http://kedoravarr.blogspot.com/2010_07_01_archive.html#7770105796558344516

A tavaszi-nyári sapi.

Most ezt emelem ki, mert azt kérted, hogy a legjobban, de vannak még varrott dolgaid is, ami nagy kedvenc... na majd legközelebb. :)

kinga írta...

Szia Dóra!
Sokminden tetszik, ezért olvaslak gyakran,viszont szívem most a két legutóbbi horgol,rózsaszínű kislány sapkapárhoz húz, mivel ilyet szeretnék én is horgolni a kislányomnak.Szép napot!Kinga

Zsuzsu írta...

Kedves Dóra!
Feladtad a leckét. Annyi szép holmi van az oldaladon, hogy nehéz választani. Legelőször a "Lila kagylós horgolt kapapot " választottam aztán egyre több és több kreálmányod nyerte el a tetszésemet. Csak irtam és irtam, hogy melyik tetszik. Már egy egész oldal betelt. Könnyebb lenne a választás ha csak kategóriánként szavaztatnál. Igy szokásomhoz hiven maradok az első választásomnál. Gratulálok.

Cseresznyevirág írta...

Szia Dóra, nagyon szép minden munkád, gratulálok hozzá! :-) Az én kedvenceim a gyerek horgolt sapik, azok közül is színvilágában a testvéreknek horgolt sapi, valamint a selyemcukor sapik! És szívesen játszom ezért a szuper felajánlásért is :-)!

Névtelen írta...

Szia!
A lufis falvédő az egyik kedvenc, a másik a nyári overál :)
V.A.

Zsu írta...

Szia!

Húúúúú,nehéz döntés!Ám mivel választani kell,legyen a horgolt színes kalap.

F-né H.Zs.

Gabriella írta...

Szia! Én most bukkantam rá a blogodra, és nagyon tetszenek a munkáid! Több kedvencet is találtam, de talán ami a legjobban tetszik az a lufik a falvédőn!

Carol Anna írta...

Gratulálok a szép kerek számhoz, s még sokszor, sokszor ilyen kereket, s blogszülinapot is még sok-sok évet.
Akkor bukkantam rá a blogodra, amikor elhatároztam, hogy meg kell tanulnom horgolni! Imádom a horgolt sapkáidat (legyen szó gyerek, vagy felnőtt sapiról). Így nálam ők a nyerők.
A kisebbik lányom, Lilla, aki 9 éves táskamániás :-), ezért muszáj leírnom, hogy a pillangós csajos hátizsák nagyon, nagyon tuti!!! Imádjuk! ;-)))

Elza írta...

gratulálok:) mivel sapkamániákus vagyok,így a sapkák,na és persze a csudás,mintás félkörszoknyák:)
óó,és a madaras a legeslegszebb,így azért emelném a mancsocskámat:)

Erzsébet írta...

A horgolt sapkáidért oda vagyok - amit a nyáron a barátnődnek készítettel - mit is mondjak, szívesen elfogadtam volna én is :-)
De a táskáid is nagyon tetszenek, az őzikés cippzáras az egyik kedvencem.

Röfipingvin írta...

Nekem a nagymama hátizsák tetszik... nagyon jók azok a színek és formák :)
És ha én nyernék tuti a feketét választanám!.. vagy a narancsot?.. vagy a zöldet...?? ajjaj :D na jó a feketét :)

Unknown írta...

Szia :) hát nem egyszerű a választás... Talán most a horgolt sapik a legjobban, de nagy kedvencem a pillangós háti is.
Kitettem a felhívást a blogomba, hogy minél többen idetaláljanak :) Era

Kriszti írta...

Én a Barka oldaláról, a horgolt sapka kapcsán találtam a blogodra. Azóta is az a fő kedvenc. :)

anyapötty írta...

Szia!
Az " Én is pisze" bejegyzésednél mutatott horgolt sapkák tetszenek a legjobban!!!

sze írta...

Szia, Dóra!

Nekem ez tetszik legjobban, ebből is kitűnik konzervatív ízlésvilágom :-) : http://www.flickr.com/photos/kedora/3866733789/in/photostream/

De a zöld sapka-sál-kesztyű, amin sárga félhold van is aranyos és igen egyedi! Gratulálok!

Üdv: Székely Erika

Névtelen írta...

Helló,Dórikám! Nekem is több kedvencem van! A menyasszonyi szütyű nekem is nagy kedvencem,de a Bogikánknak varrt piros-fehér pöttyes ruhája a legszebb!!!! Valamint a piros falvédő a kerek formába levő-,külömböző tevékenységet mutató figurákkal! Ez annyira édi!!! A neszeszerek, főleg a mintásak!!! Kamilla szettjei;ruhácska és kalapka!!! És persze a sárga krepp-ruhák!!! A cipzártáskák,és lehetne sorolni,hogy még mi minden!!!! De,ha csak egyet -a legszebbet- lehet csak választani,akkor a Bogika piros pöttyes ruhájára szavazok,a szép fehér,fényes szalaggal!!!! Ha esetleg nyernék -bár ez rám nem jellemző-,én természetesen a zőld táskára tartanék igényt!

Puszi: Bodika
U.i.: De őszintén szólva,a manökenjeid tetszenek a leges-legjobban!!!!! :* :)

Erika írta...

Nem könnyű választani, mert bár én is a horgolt sapik - és azok leírásai - miatt néztem meg anno alaposabban a blogodat, azért a kis húsvéti nyuszikák, a lányka blúzok vagy a lufis falvédő sem hagynak hidegen. És a táskák sem.... :-)

Névtelen írta...

Szia Dóra!
háááát, legelőször élőben ugye a zip-zár táska nyűgözött le :) és sok szuper dolog van itt is még, nekem mégis talán a horgolt sapik közül a "lila kagylós horgolt kalap" a befutó. Bár tényleg nehéz így, mert ahogy valaki már javasolta is, talán ha kategóriák lennének, könnyebb volna, bár az sem biztos!

További jó kreatívkodást!!

puszi:

M.Anett

Mea írta...

Szia! Nemrég találtam a blogodra, csodás dolgokat készítesz! A lila-zöld sapi az egyik kedvenc! Keveredő színeivel és mintáival együtt - fantasztikus, nagyon tetszik!

Unknown írta...

Hűha! Rengeteg csodásabbnál csodásabb holmid van. Külön tetszik, hogy saját cimkéd is van :) Nekem a szoknyák tetszettek nagyon, pl 16 részből készült szoknya (nekem is kell!!!!!!!!!), meg a kismama-pörgősek is szuperek. A cuki kislány ruháknak is nehéz ellenállni, meg persze a horgolt sapiknak is! Most láttam először az oldaladat, de megérte! További vidám alkotást kívánok!

kekezust írta...

http://kedoravarr.blogspot.com/search/label/h%C3%A1tizs%C3%A1k
Ez a gyönyörű pillás hátizsák! De amúgy annyira hangulatos művek kerülnek ki a kezeid alól, hogy nem is nagyon tud az ember egyet megnevezni.
Tovább, tovább, sok ilyen szépet!

Zsuzsa írta...

Egyetértek Ibikével, nekem is a modelljeid tetszenek a legjobban :-) A piros pöttyös ruhák nagyon szépek. Ha nyerek, a rózsaszínűt választanám - Nadának. Egyébként neked melyik a kedvenced? Mit szeretsz jobban horgolni vagy varrni? Ja, és köszi a meghívást a játékra :-)

Névtelen írta...

Dorkám,
a legkedvesebb, ami remélem hosszú évtizedekig elkísér bennünket, az esküvőnkre varrt gyönyörű kockás ágytakaró!!!
Igazából nagyon szeretem az összeset, amit valaha kaptam tőled, de remélem, ezt tudod...:)
Tetszik a fekete-fehér csíkos tengerész cipzártáska!
...:)
Timi

emilil írta...

pillangós hátizsák és a sapkák:)

Erika írta...

Szia! Köszönöm a játékot, nekem a horgolt sapkák tetszenek, és külön köszönet a leírásokért!!

Lengyel Orsolya írta...

Hahó Dóri!

Én nem vagyok hajlandó egyet választani, úgyhogy sorolom (remélem nem jár érte diszkvalifikáció :)!):
Nagyon-nagyon profik a színes táskák és piperetáskák, a minták hasznosítása is telitalálat! Ezen kívül nagyon szép a türkizkék fürdőbugyi kis virággal, a bogáncs-kulcstartó, nekem is tetszenek a legutóbbi horgolt sapik, ez a fazon nekem is jó lenne a bodros fejemre :) és végül a színes, mintás NYUSZIIIIk!!! Ja és a popsifodrok tényleg tüneményesek és kiválóan alkalmasak a kicsi gyerek legjobb részének, a pelenkás popsinak a kihangsúlyozására!
No és a gyerekek!
Nagyon gratulálok ehhez a sok kreativitáshoz és aktivitáshoz!
Sok puszi!

Orsi

Mona írta...

Játszani szeretnék! Nehéz egyet választani, nagyon tetszik az őszi sálad és a piszés lánykasapik :)
Gratula!

Rózsa írta...

Gyöngy (a pillangós táska büszke tulajdonosa - 5 éves) szavazata: a Sapka, sál, kesztyű karácsonyra bejegyzésnél látható virágmintás együttes. Döntése azok után született, hogy végignéztünk sok-sok művet, és minden harmadiknál felkiáltott, hogy "Ezt szeretném!"... Üdv: a család nevében - Rózsa

Monica írta...

Sapirajongók vagyunk, de a táskák is jöhetnek!

G-design írta...

Most találtam Rád és nagyon tetszenek a munkáid! Nemrég kezdtem el horgolni, így biztos hasznosak lesznek a leírásaid amilért előre is köszönet!
Nekem a kedvencem a Tünde barátnődnek varrt táska de ezekhez is elég nagylánynak érzem magam =)

Marcsi írta...

Szia!

Nekem az "Őszi kalap egyévesnek" tetszik a legjobban. Nagyon jó az oldalad, örülök, hogy Rád találtam

borsoo írta...

Szia Dóri! :)
Ha választani kell, nekem talán ezek a kedvenceim: http://kedoravarr.blogspot.com/2010_03_01_archive.html#4574961825389770105
De a többi is nagyon jó! Köszönjük a játékot!

Aletta írta...

Szia Dóri!
Enikő keresztlányodnak a fehér esküvői szütyő tetszik legjobban, no meg a kis modelleid, akiken bemutatod a legújabb darabokat:). Aletta

Aletta írta...

Szia Dóri!
Boginak az egyik popsifodros szoknya tetszik legjobban (http://4.bp.blogspot.com/_G8OWebUOrL4/SwVKbprqAHI/AAAAAAAAAP4/GcjJ9tqV2Z0/s1600/DSC05862.JPG), oly annyira, hogy nagyon reméli, hogy megvarrod az ő méretében is... Aletta

Aletta írta...

Kedves Dóri,
többen mondták már, milyen jó nekem, h. ilyen ügyes sógornőm van, látva a sok szép egyedi -mégis személyre szabott- egyforma rucit, a táskákat, sapikat és még sorolhatnám. Igen, nagyon jó nekünk, ezúton is köszönet Neked mindezért. Szavazatomat a lufis falvédőre adom (http://1.bp.blogspot.com/_G8OWebUOrL4/TFh2i-3fO6I/AAAAAAAAAcI/r8tJFYfu_E8/s1600/DSC02758.JPG). Enikővel és Bogival együtt a rózsaszín táskára pályázunk...de látom, egyre kisebb eséllyel:). P,Aletta

helga írta...

Én szinte mindet szeretem, de ha választani kell, egy almazöld kerek asztalterítő, és a lányom piros falvédője. Ja, meg a horgolt sapija.Amit mindenki megcsodál.:)

Susu írta...

Most találtam rá a blogra és órákon át bújtam a csodás alkotásaid. Mindegyik gyönyörű, a legjobban a lufis falvédő tetszik!
Üdv,
Susu

Bea írta...

A tegnap akadtam rá a blogodra, nagyon tetszenek a horgolt sapkák, főleg a kis virágosak, és ezek közül is ez: http://kedoravarr.blogspot.com/2010_06_01_archive.html#5400777301320686682
Csak fonalat kell szereznem és nekilátok sapiknak majd.

Üdv,
Bea

Kriszta írta...

Szia! Én most akadtam a blogodra, gratulálok a munkáidhoz! Nagyon ügyes vagy! Nekem legjobban a táskáid, a sapkáid, a ruhácskáid tetszenek :)!
Szóval szeretnék én is játszani veled!
Ha van kedved gyere te is hozzám játszani! Egy nyúl a tét! ;)

Dia írta...

Szia Dóra!
Nekem legjobban a régi ingekből varrt hátizsákok tetszenek - a többi gyönyörűség mellett :-)

Gratulálok a gyönyörű blogodhoz és alkotásaidhoz!

Dia

Névtelen írta...

Háááát a pillangós hátitatyó és a horgolt sapik. Én is próbálkozom... De te valahogy jobban csinálod.

Gratula a sok szépséghez!!!

L. Judit

Névtelen írta...

Szia, en epp csak ebben a pillanatban futottam (jutottam) ide be hozzad.. remelem nem veletlenul :)
A horgolt sapik hoztak el idaig, de sok szepseget keszitettel mar rajtuk kivul is. Ami most leginkabb tetszik az a mei-tai babahordozód. Gratulalok a munkaidhoz.
Udv. AM.

Süni írta...

Szia!

Szivesen jatszanek Veled, remelem meg bele ferek a nevezesbe igy az utolso pillanatban :)
Nagyon nehez kivalasztani a szamomra legkedvesebb dolgot a blogodbol, mert annyi szepseg van itt.
Nagyon tetszik a baratnodnek varrt barna kord miniszoknya, a kislanyoknak varrt felsok es a szines taskak. Valamint a modelljeid is tunderiek :)

horimarika írta...

Gratulálok először is! Nekem sokáig a varrt dolgaid voltak a kedvencek... nemrég valahogy megszerettem a horgolmányokat is. De nagy kedvenc a férfiingből varrt hátizsák! És az esküvői szütyőke. És a nagymama hátizsák is.

Unknown írta...

Nagyon szép dolgokat készítesz! A lufis falvédő szuper lett!!!

kedora írta...

Köszönöm szépen a sok kedves dicséretet, és hogy vettétek a fáradtságot alaposan átnézni a munkáimat. Este sorsolunk!

tundeisbloggol írta...

Azt hiszem találtam egy olyan oldalt ahol az alkotó nem ragaszkodik az elkészült remekművének leírásához!!!!
Ez nagyon nagyon pozitív és köszönet érte!!!
Ezért is fordulok hozzád segítségért!Az általam csatolt linkben megjelenített kis táskákba szerelmesedtem bele(nagyon).Ezért ha egy mód van rá szeretném elkérni a szabásmintáját!Mivel nagyon nem tudom felkultatni az általad említett Burda szabásmintát!
http://4.bp.blogspot.com/_G8OWebUOrL4/TL6a2ifVvqI/AAAAAAAAAg8/9psLH21ZoCQ/s1600/DSC04985.JPG

Köszönettel:
T

kedora írta...

Tünde, írj egy emilt és akkor elküldöm a szabásmintát.