2011. január 12., szerda

2011 - Változások éve?

Először is Boldog Új Évet kívánok mindenkinek, aki erre jár!!!
A cím is érzékelteti, hogy ebben az évben változások lesznek a kedora blogban.

Az első nagy változás az, hogy 7 év otthonlét után novembertől újra elkezdtem dolgozni. Már most kiderült, hogy a varrásra, horgolásra jóval kevesebb időm jut majd ezentúl. Gyógypedagógusként mozgássérült gyerekekkel foglalkozom. Az iskoláról, ahol dolgozom itt látható egy rövidfilm. Amennyi időt az alkotásra tudok szánni annak az eredményét továbbra is megmutatom. A varrás és horgolásleírásokat is szeretném gyarapítani.

A másik változás, aminek a jeleit láthatjátok már a blog kinézetén is, hogy meghívtam Mtunde barátnőmet a blogra társszerzőnek és szerkesztőnek. Tőle kaptam kedvet a horgoláshoz és eddig is sok ötletet adott a horgolt sapkákhoz. Mostantól az ő alkotásait és leírásait is láthatjátok, olvashatjátok itt. A másik terület, amiben segít nekem, az a blogszerkesztés, amihez nálam sokkal jobban ért. Fogadjátok szeretettel!

2 megjegyzés:

Kisnyul / Andi írta...

Várom az új alkotásoka és a leírásokat. Nagyszrűerű évet kívánok neked! (Nektek)

Karina írta...

Sok sikert kívánok neked az új évben is. Meglepetten olvastam, hogy gyógypedagógus vagy, én is, csak a korai beszédindítás területén dolgozom. Szép sikerélményeket kívánok a munkában és az alkotásban is!