2013. április 27., szombat

A projektszatyor

Vagyis inkább projektszatyrok. Mert bizony több is van. Nem tudom, ti hogy vagytok vele, de a horgolás, és más kézimunkák is sokszor megkívánják, hogy egyszerre több dolog is készüljön. Vannak soha véget nem érő projektek, amiket újra és újra elővesz az ember, időnként jó sokat halad is vele, de még mindig messze vannak a késztől. Ilyen szegény Benedekem takarója, mely már 1 éve készül(get). Aztán vannak sorozat-gyártások, mint amikor a kokárdák, brossok készültek. Vannak kedvencek, amolyan magunk kedvére valók, van a "munka", így idézőjelben, mert közben élvezi is az ember, és hát vannak a felmerült igények: hopp, a gyerek elvesztette a sapkáját, ajajj, sehol sem találok jó bolerót stb...


Már régóta igyekszem az aktuális munkákat elkülöníteni, és egyben könnyen hozzáférhetővé is tenni. Csak fogok egy szatyrot, amiben minden benne van az aktuális munka folytatásához, és viszem magammal. Ó, hány órát horgoltam már autóban várakozva, vagy kávézóban üldögélve? A leggyakoribb méretű horgolótűkből több példány is van, nehogy éppen az legyen az akadály, hogy az a másik szatyorban maradt. :)

És ha már szatyor, akkor igyekszem hangulatomhoz, kedvemhez, ízlésemhez valót választani és magammal vinni. Így alakultak ki a projekt-szatyrok. Amikor Dórinak említettem, hogy lefotóztam az összeset egyben, elnevette magát, mert neki is vannak projektszatyrai. :) És nektek? Ti miben tároljátok az aktuális munkáitokat?

2 megjegyzés:

MrsYarnart írta...

táska, szatyor, vödör (tudom, ez utóbbi kicsit röhejes, de nagyon kényelmes, ha valahová terepre megyünk, nem gurulnak szét a fonalaim. mr yarnart a horgászcuccait hozza vödörben és ládában, én a kézimunkáimat)
a tieid nagyon szépek!

Mtunde írta...

Vödör! Mekkora ötlet!