2011. április 6., szerda

Lemaradtam...

Már nagyon vártam ezt a jó időt! Vidámabban indul a nap, reggel a gyerekek maguktól fölébrednek, nem kell mindenkire fölrángatni az overált, csizmát, meleg sapkát sálat, ja és a kesztyűt. Induláskor nem kell kapirgálnom a jeget a kocsi ablakáról. Örülök a jóidőnek!

A horgolások terén azonban le vagyok maradva, még erősen télnél tartok. Annyi sapka és sál terv kavarog a fejemben, a megvalósítás azonban kissé elhúzódik. Sosem voltam nagyon tudatos tervező, előre gondolkodó. Most lettem kész egy jó meleg gyapjú sállal, amit már biztos nem kell fölvenni, de azért megmutatom. Kedvet kaptam Tündétől a viharfelhők mintához.









A fonal 100% gyapjú, a zöld átmenetes: freedom spirit; a lila és ciklámen Barka Felhő. 5-ös tűvel horgoltam, nagyimintával. A hullámot szaporítással és fogyasztással lehet elérni. A sál rojtok nélkül 160 cm hosszú és 16 cm széles.

Most már megpróbálok horgolás terén is ráhangolódni a tavaszra vagy inkább a nyárra, mert mire elkészülök a terveimmel, addigra még melegebb lesz...

3 megjegyzés:

Otthon Művek írta...

Hál' az égnek, hogy már nem kell, de nagyon szép, jövő télen jól fog jönni!:)

a Matula ikrek írta...

Szépek a színek, és nagyon jó a minta is! :o)

Mtunde írta...

Erre a sálra én is várnék őszig! Nagyon jó színek!