2012. november 20., kedd

Az első

Úgy izgultunk az első WAMP előtt, mint az első randira készülődve. Lesz elég figura? Mennyivel készüljünk? Vajon tetszeni fog a látogatóknak?

Rengeteg apróságra is figyelni kellett: utolsó pillanatban érkezett meg a címke - ezt már ott helyben varrtuk rá a popsikra. Készültünk névjegyekkel, papírzacskóval, és roll uppal. Ki kellett találni, hogyan helyezzük el a figurákat az asztalon, stb. Végül persze minden rendben ment, de ez a kellemes izgalom kellett ahhoz, hogy utána felszabadultan élhessük át a nap eseményeit. Remek helyet kaptunk, sokan kilátogattak az eseményre, barátok, ismerősök, és ismeretlenek is. Szívmelengető volt hallani, amikor valaki azt mondta: "Igen, már láttalak benneteket a facebookon...", és volt, aki kifejezetten miattunk jött ki, neki is ez volt az első WAMP-ja!

Szerintem olyan 1 óra körül járt az idő, amikorra fellélegeztünk, és onnantól kezdve élvezni tudtuk a vásár forgatagát. Mi is körbenéztünk, megcsodáltuk a többi alkotó művét, csemegéztünk a finomságokból, és jó volt személyesen látni azokat az embereket, akiket eddig csak a műveik mögé bújva ismertem. És persze voltak újdonságok a mi számunkra is.



Most 2 vasárnap szünet következik, legalábbis a WAMP-ot illeti, de addig is nagyon sok tennivalónk és tervünk van.

Nincsenek megjegyzések: